Ce este Leon Klompe?

Brandul LEON este o concepție creată de a lungul anilor, într-un atelier de familie cu dorința de a oferii tuturor produse de calitate, cu un nivel sporit de confort și comoditate.
Conceput pentru viața personală, rutina zilnică, cat si în ariile profesionale, indiferent de domeniu de activitate .

Această poveste frumoase al brandul LEON KLOMPE  a început în anul 1970, când strămoșii acestui concept, se ocupau cu silvicultură și foloseau lemnul în diverse scopuri și necesități zilnice.
                                                                                  

În urma cu mai bine de cinci decenii, au venit cu o idee genială, astfel în 1995 au început să folosească lemnul pentru dezvoltarea și producția de încălțăminte, muncind din greu pentru realizarea unui produs finit pe placul tuturor .
                                                    

Muncind pentru un vis cu perseverență și pasiune, la finele anilor 1997-1990 au excelat la rezultatul mult dorit și astfel au fost concepute primele perechi de saboți din piele naturală cu talpă de lemn !
                                                                           

Apoi ideile au început să curgă! A fost începutul unei cariere de succes producția de saboți cu talpă de lemn și partea superioară din piele naturală. Linia de producție avea doar câțiva angajați, majoritatea fiind membrii ai familiei și câțiva asistenți. După o perioadă relativ scurtă cererea pe piață fiind din ce în ce mai mare pentru produsele fabricate și aduse la viață de familia LEON, astfel compania a fost nevoită de a-și extinde limitele angajând alți zeci de muncitori pentru a răspunde cerintelor din ce în ce mai mari, fapt ce le-a oferit o încredere sporită în domeniul practicat și aducând noi inovatii, prin folosirea unei varietăți mult mai mari de produse din piele naturală, diversificarea paletarului de culori și ducând la nivel de artă modele noi de tălpi.

Anii ce au urmat au fost perfecționate toate procesele de fabricare, întrucât în anul 2004 pentur prima data a fost lansată talpa din “poliuraten”.
                                                                                    
În 2010 are loc un eveniment mare, deoarece se deschide o fabrică nouă de producție, cu toate utilajele moderne, necesare pentru a putea produce saboții. În acest an fabrica avea circa 120 de angajați, cu o producție extinsă pe cinci mii și jumătate de metri pătrați, iar livrările de Leon Klompe erau direcționate către 8 distribuitori din Europa.
                                                               

În anii ce au urmat, a avut loc alte extinderi esențiale, îmbunătățiri și perfecționări, încercând în fiecare clipa să facă fiecare client mulțumit!
În prezent, compania LEON produce unele dintre cele mai confortabile încălțăminte anatomice din piele naturală din sud- estul Europei.
           
 Bazată pe experiența îndelungată, compania a lansat două ramuri diferite de încălțăminte pentru nevoile tuturor, aici vorbim despre saboți si papuci cu design contemporan pentru utilizare zilnică la alegerea clientului, respectiv saboți și papuci medicali destinați activităților profesionale pentru a sporii confortul și relaxarea piciorului în condiții grele de munca.

Calitatea superioară necesită și cele mai bune materiale, cooperând cu furnizori verificați din Italia, au reușit să își mențină acest standard în topul clasamentelor, având mereu o picătură de ingeniozitate când vine vorba de produsul finit.

Compania noastră SC MEDISONICA SRL s-a alăturat acestei povești frumoase de familie în 2014 din aceeași pasiune pentru calitate și confort, cât și din punctul de vedere al design-ului adus clienților noștri cu o nouă perspectivă și viziune asupra unor noi modele de saboți și papuci medicali.

Piața românească era suprasaturată cu o multitudine de încălțăminte de acest tip de o calitate foarte mediocră, astfel cu pași mărunți, puțin curaj și mult entuziasm am început promovarea și comercializarea brandului Leon cu 30 de perechi de încălțăminte în stoc pe teritoriul României.

Odată cu timpul feedbackurile pozitive și constructive nu au întârziat să apară din parte clienților mulțumiți, încurajându-ne astfel de a trece la următorul nivel și a aduce la dvs. calitatea pe care o meritați. Cu mult muncă, încredere și perseverență depusă în comercializare și promovare, Leon Klompe a ajuns brand înregistrat și în România.

Suntem mândri să vă transmitem faptul că astăzi pe teritoriul României acest brand Leon Klompe este reprezentat de către echipa de la Medisonica S.R.L., fiind unic distribuitor în inima Transilvaniei, unde depozităm circa 45.000 de perechi de încălțăminte.

Performanța și promptitudinea cu care vă stăm la dispoziție se reflectă prin echipa noastră din spatele calculatoarelor,o echipă dinamică și profesionistă, care ține mereu cont de părerile, feedback-urile pozitive sau constructive, sugestiile și cerințe clienților.

Suport clienti LUNI - VINERI 9:00 - 16:00

0758065064 medisonicasrl@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!